Notícies

23 de març de 2021

L’Ajuntament fomenta la criança sostenible per reduir els residus generats a la primera infància

Ja es pot consultar la xerrada “Criança sostenible, tot és començar” a través del canal de Youtube de l’Ajuntament Les famílies interessades poden sol·licitar un lot de bolquers reutilitzables gratuïtament L’Ajuntament de Mont-roig del Camp va organitzar una sessió informativa sobre criança sostenible, el passat dimecres 10 de març, en el marc de la campanya […] L'entrada L’Ajuntament fomenta la criança sostenible per reduir els residus generats a la primera infància ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

3 de març de 2021

L’Ajuntament organitza la xerrada virtual informativa “Criança sostenible, tot és començar”, dimecres 10 de març a les 18h

Un nadó pot utilitzar fins a 6.000 bolquers durant els seus primers 30 mesos de vida, amb la conseqüent despesa ecològica i econòmica que això comporta En la sessió es compartirà informació per millorar la sostenibilitat durant la criança i es donarà la possibilitat d’obtenir un lot de bolquers de tela reutilitzable En el marc […] L'entrada L’Ajuntament organitza la xerrada virtual informativa “Criança sostenible, tot és començar”, dimecres 10 de març a les 18h ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

16 de febrer de 2021

L’Ajuntament anima als centres educatius del municipi a implicar-se en la campanya “Reduir i Reciclar, tot és començar”

El consistori distribuirà material sostenible a les escoles, instituts i llars d’infants per conscienciar a l’alumnat sobre la prevenció de residus L’Ajuntament de Mont-roig del Camp continua endavant amb les accions per millorar la gestió dels residus municipals i demanant la coresponsabilitat de tots els actors implicats, entre ells, la comunitat educativa. És per això […] L'entrada L’Ajuntament anima als centres educatius del municipi a implicar-se en la campanya “Reduir i Reciclar, tot és començar” ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

8 de febrer de 2021

L’Ajuntament instal·la deu minideixalleries per recollir els residus especials de petit format

Estan ubicades en llocs estratègics del municipi i s’hi poden dipositar mòbils, càmeres, piles, cartutxos de tinta, bombetes o bateries, entre altres L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la Regidoria de Residus, Neteja Viària i Transició Energètica i Ecològica i el suport del Pla de Barris, ha instal·lat 10 minideixalleries urbanes distribuïdes en […] L'entrada L’Ajuntament instal·la deu minideixalleries per recollir els residus especials de petit format ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

2 de febrer de 2021

La ReparaTruck farà parada a Mont-roig i a Miami Platja per fomentar la reparació d’aparells i objectes

L'entrada La ReparaTruck farà parada a Mont-roig i a Miami Platja per fomentar la reparació d’aparells i objectes ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

26 de gener de 2021

Comença la prova pilot de recollida de poda a la urbanització Sant Miquel

L’Ajuntament ha repartit bujols a les cases per tal que els veïns i veïnes hi puguin dipositar els residus generats en les tasques de jardineria El nou servei consisteix en la recollida porta a porta d’aquests residus per assegurar-ne la correcta gestió i facilitar el tractament final L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha iniciat, aquesta […] L'entrada Comença la prova pilot de recollida de poda a la urbanització Sant Miquel ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

18 de gener de 2021

L’Ajuntament anima a reduir la brossa orgànica mitjançant el compostatge casolà

L'entrada L’Ajuntament anima a reduir la brossa orgànica mitjançant el compostatge casolà ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

21 de desembre de 2020

Nova data: sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 14 de gener a les 18h

Els veïns i veïnes interessats en la pràctica del compostatge casolà tenen una nova oportunitat d’assistir a la sessió informativa, després que la del passat 26 de novembre es va haver de suspendre per raons tècniques. Totes aquelles persones que hi vulguin assistir virtualment hauran d’inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a reduirireciclar@mont-roig.cat. El dia […] L'entrada Nova data: sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 14 de gener a les 18h ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

20 de novembre de 2020

Sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 26 de novembre a les 18h

Les persones que es vulguin adherir a la xarxa de compostaires del municipi poden sol·licitar un compostador gratuïtament a l’Ajuntament En el marc de la campanya “Reduir i Reciclar, tot és començar”, l’Ajuntament oferirà, el pròxim dijous 26 de novembre, a les 18h, una sessió informativa virtual sobre el  compostatge casolà. La sessió està adreçada […] L'entrada Sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 26 de novembre a les 18h ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

17 de novembre de 2020

L’Ajuntament apel·la a la ciutadania per reduir i reciclar els residus del municipi

Aquesta crida s’ha fet coincidint amb la presentació de la campanya “Reduir i Reciclar, tot és començar”, un ambiciós projecte per millorar la gestió dels residus que es generen al municipi L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, i la regidora de Residus i Neteja Viària, Transició Energètica i Ecològica, Cristina Llorens han presentat, aquest […] L'entrada L’Ajuntament apel·la a la ciutadania per reduir i reciclar els residus del municipi ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.