Notícies

1 d'agost de 2022

Arriba l’exposició ‘Projecte Marviva’ al vestíbul del Centre Polivalent de Miami Platja

Gràcies a diversos plafons explicatius senzills i pràctics, petits i grans entendran la importància de canviar els hàbits de consum per evitar la generació de residus i, al mateix temps, evitar que arribin al mar L’exposició ‘Projecte Marviva’ posa sobre la taula la problemàtica dels plàstics i els seus impactes en el medi marí amb […] L'entrada Arriba l’exposició ‘Projecte Marviva’ al vestíbul del Centre Polivalent de Miami Platja ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

23 de juny de 2022

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp participa per cinquè any en la campanya d’Ecovidrio per aconseguir la Bandera Verda

Banderes Verdes premia l’esforç de l’hostaleria local i al mateix consistori pel seu compromís amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic. En aquests moments s’està animant als bars i restaurants del municipi perquè se sumin a la campanya. Per cinquè any consecutiu, Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp participa per cinquè any en la campanya d’Ecovidrio per aconseguir la Bandera Verda ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

13 de juny de 2022

La campanya ‘Dona la llauna’ arriba a Mont-roig i a Miami Platja per col·laborar amb el reciclatge de l’alumini

Durant els mesos d’estiu s’han instal·lat 10 compactadores de llauna per animar a més usuaris a separar correctament aquest material S’han instal·lat 10 compactadores de llaunes entre Mont-roig i Miami Platja per tal d’animar a més usuaris a separar correctament aquest material i afavorir l’economia circular mitjançant el seu reciclatge. Aquestes compactadores que es reparteixen […] L'entrada La campanya ‘Dona la llauna’ arriba a Mont-roig i a Miami Platja per col·laborar amb el reciclatge de l’alumini ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

31 de maig de 2022

Noves accions per conscienciar l’alumnat de la prevenció de residus i la importància de mantenir l’entorn net

Dins del projecte ‘Estimem el nostre entorn’, han començat una sèrie d’activitats a les escoles i instituts de Mont-roig i Miami Platja dirigides a aconseguir un municipi més sostenible L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del departament de Residus, i l’alumnat que està cursant el servei comunitari dels instituts del municipi han col·laborat en […] L'entrada Noves accions per conscienciar l’alumnat de la prevenció de residus i la importància de mantenir l’entorn net ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

5 de maig de 2022

L’Ajuntament se suma a la campanya ‘Catalunya Clean UP Challenge’ per conscienciar de la quantitat de residus del nostre entorn  

Per participar en el repte només cal descarregar-se l’App Literatti que permet geolocalitzar, fotografiar, identificar els residus i recollir-los posteriorment. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha adherit a la campanya ‘Catalunya CleanUp Challenge’, una proposta de l’Agència Catalana de Residus (ACR) per conscienciar la ciutadania de la immensa quantitat de residus que hi ha al […] L'entrada L’Ajuntament se suma a la campanya ‘Catalunya Clean UP Challenge’ per conscienciar de la quantitat de residus del nostre entorn   ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

29 d'abril de 2022

L’Ajuntament s’adhereix a la Setmana Internacional del Compost

L’objectiu és informar i promoure l’ús del compost,  explicar d’on prové, com s’ha d’utilitzar i quins són els seus beneficis Paral·lelament a l’acció del Let’s Clean Up Europe, prevista pel 6 de maig a la tarda, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha inscrit a la Setmana Internacional del Compost 2022, que enguany porta  per lema […] L'entrada L’Ajuntament s’adhereix a la Setmana Internacional del Compost ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

28 d'abril de 2022

L’Ajuntament organitza dues noves neteges populars en espais naturals del municipi

En el marc de la campanya Let’s Clean Up Europe, el dia 6 de maig tindran lloc les recollides de residus a la Riera de Vilanova i a la zona de l’Estany Gelat Per tal de poder participar en aquesta recollida cal realitzar prèviament la inscripció al correu electrònic reduirireciclar@mont-roig.cat   L’Ajuntament de Mont-roig del […] L'entrada L’Ajuntament organitza dues noves neteges populars en espais naturals del municipi ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

12 d'abril de 2022

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp lliura a l’alumnat del municipi un porta entrepans reutilitzable

L’acció s’acompanya d’una campanya de conscienciació sobre la petjada ecològica que suposa fer servir paper d’alumini L’Ajuntament de Mont-roig del Camp continua fent passos en la prevenció de residus i conscienciació ambiental de la mà dels més joves. Sota el marc de la campanya “Reduir i reciclar, tot és començar” l’àrea de Residus i Neteja […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp lliura a l’alumnat del municipi un porta entrepans reutilitzable ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

15 de març de 2022

Nova iniciativa per fomentar el compost i els vincles entre els infants i la gent gran

  Les agents de civisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp han repartit recentment 19 bujols a les aules de l’escola Joan Miró de Miami Platja, des de P3 fins a 6è de primària, per tal d’iniciar la recollida d’orgànica amb la finalitat de donar a conèixer als infants com es pot donar una segona […] L'entrada Nova iniciativa per fomentar el compost i els vincles entre els infants i la gent gran ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

11 de febrer de 2022

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda que llençar residus fora dels contenidors o de la deixalleria comporta sancions econòmiques

En els sis darrers mesos s’han iniciat 15 expedients sancionadors per accions incíviques relacionades amb residus i neteja viària que comporten multes que poden anar dels 400 als 4.000 euros. L’Ajuntament de Mont-roig ha obert 15 expedients sancionadors contra persones o empreses per temes relacionats amb l’incompliment de la normativa de residus i neteja viària […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda que llençar residus fora dels contenidors o de la deixalleria comporta sancions econòmiques ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.