Notícies

23 de maig de 2024

El nou sistema de recollida de residus Porta a Porta començarà el dimarts 4 de juny

Aquest nou sistema es portarà a terme de forma inicial a Costa Zèfir, Club Mont-roig i Bonmont i progressivament s’ampliarà a la resta del municipi L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posarà en marxa el pròxim dimarts 4 de juny el nou sistema de recollida de residus Porta a Porta (PaP). Aquesta iniciativa, que començarà a […] L'entrada El nou sistema de recollida de residus Porta a Porta començarà el dimarts 4 de juny ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

16 de maig de 2024

Compte enrere per la posada en marxa de la recollida de residus porta a porta a Costa Zèfir, Bonmont i Club Mont-roig

Ja s’han instal·lat les àrees de contenidors d’emergència on es podran llençar els residus de les diferents fraccions de forma excepcional L’Ajuntament de Mont-roig del Camp està ultimant la posada en marxa de la recollida de residus porta a porta (PaP) a tres urbanitzacions del municipi: Costa Zèfir, Bonmont i Club Mont-roig.  De fet, en […] L'entrada Compte enrere per la posada en marxa de la recollida de residus porta a porta a Costa Zèfir, Bonmont i Club Mont-roig ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

22 d'abril de 2024

Campanya per evitar la presència de burilles de cigarret al voltant dels bars i restaurants

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha lliurat més de 50 cendrers que els establiments col·loquen a l’exterior del local L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria de Residus i Neteja Viària de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, ha posat en marxa una nova iniciativa dins  la campanya “Reduir i reciclar, tot és […] L'entrada Campanya per evitar la presència de burilles de cigarret al voltant dels bars i restaurants ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

4 d'abril de 2024

S’obre el nou punt temporal de transferència de residus a Mont-roig

Situat entre el carrer 1 d’octubre i carrer Aureli M. Escarré, entrarà en funcionament aquest divendres 5 d’abril El nou punt temporal de tranferència de residus de Mont-roig, que estarà situat entre el carrer 1 d’octubre i el carrer Aureli M. Escarré començarà a funcionar a partir d’aquest divendres 5 d’abril. Es manté el mateix […] L'entrada S’obre el nou punt temporal de transferència de residus a Mont-roig ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

20 de març de 2024

Nova campanya informativa sobre la recollida porta a porta amb un estand informatiu

Tindrà lloc a partir de la setmana vinent a Costa Zèfir, Club Mont-roig i Bonmont A partir de la setmana vinent s’ubicarà a Costa Zèfir, Club Mont-roig i Bonmont un estand informatiu on els habitatges que encara no el tinguin podran recollir el material destinat al Porta a Porta 🏡 Els dies i horaris seran […] L'entrada Nova campanya informativa sobre la recollida porta a porta amb un estand informatiu ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

13 de març de 2024

La deixalleria de Mont-roig tanca de forma permanent a partir d’aquest dijous

Per aquest motiu ja s’ha ampliat la capacitat de la deixalleria de Miami Platja a l’espera de la futura deixalleria a Mont-roig A partir d’aquest dijous 14 de març, la deixalleria de Mont-roig romandrà tancada permanentment, com a conseqüència de la compra-venda dels terrenys de Comellarets per part de l’empresa coreana Lotte Energy Materials. Per […] L'entrada La deixalleria de Mont-roig tanca de forma permanent a partir d’aquest dijous ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

23 de novembre de 2023

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha participat un any més en la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus

Aquesta setmana de conscienciació que té lloc fins al diumenge és un projecte que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea i té l’objectiu d’organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Enguany, la Setmana Europea de Prevenció de Residus, en la 15a edició, ha posat èmfasi en la importància de […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha participat un any més en la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

13 de setembre de 2023

Recta final de la campanya informativa per a implantar la recollida de residus porta a porta a Club Mont-roig, Bonmont i Costa Zèfir

Aquesta setmana finalitzen les visites que els informadors i informadores de la campanya per la recollida de residus porta a porta fan als domicilis de les tres urbanitzacions per informar del funcionament del nou sistema de recollida i lliurar el material necessari. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’empresa concessionària Secomsa finalitzen entre avui i […] L'entrada Recta final de la campanya informativa per a implantar la recollida de residus porta a porta a Club Mont-roig, Bonmont i Costa Zèfir ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

10 d'agost de 2023

Comença la campanya informativa per a la implantació del servei de recollida de residus porta a porta a Club Mont-roig, Bonmont i Costa Zèfir

Hi haurà dues xerrades els dies 17 d’agost al Casal de Joves de Mont-roig i el 22 d’agost al Centre Polivalent de Miami Platja, ambdues a les 19.30 h El nou servei s’implantarà en aquestes urbanitzacions a la tardor amb l’objectiu de millorar el sistema de recollida de residus al municipi L’Ajuntament de Mont-roig del […] L'entrada Comença la campanya informativa per a la implantació del servei de recollida de residus porta a porta a Club Mont-roig, Bonmont i Costa Zèfir ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

28 de juliol de 2023

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa una nova campanya contra l’incivisme en la neteja i els residus

Els comportaments incívics persisteixen, per això, es reclama la màxima conscienciació entre tota la ciutadania per solucionar aquest problema L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa una nova campanya contra l’incivisme en la neteja i els residus amb la finalitat de preservar la qualitat de vida del municipi. Aquesta campanya porta per lema ‘Així […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa una nova campanya contra l’incivisme en la neteja i els residus ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.