Notícies

18 de gener de 2021

L’Ajuntament anima a reduir la brossa orgànica mitjançant el compostatge casolà

L'entrada L’Ajuntament anima a reduir la brossa orgànica mitjançant el compostatge casolà ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

21 de desembre de 2020

Nova data: sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 14 de gener a les 18h

Els veïns i veïnes interessats en la pràctica del compostatge casolà tenen una nova oportunitat d’assistir a la sessió informativa, després que la del passat 26 de novembre es va haver de suspendre per raons tècniques. Totes aquelles persones que hi vulguin assistir virtualment hauran d’inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a reduirireciclar@mont-roig.cat. El dia […] L'entrada Nova data: sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 14 de gener a les 18h ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

20 de novembre de 2020

Sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 26 de novembre a les 18h

Les persones que es vulguin adherir a la xarxa de compostaires del municipi poden sol·licitar un compostador gratuïtament a l’Ajuntament En el marc de la campanya “Reduir i Reciclar, tot és començar”, l’Ajuntament oferirà, el pròxim dijous 26 de novembre, a les 18h, una sessió informativa virtual sobre el  compostatge casolà. La sessió està adreçada […] L'entrada Sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 26 de novembre a les 18h ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

17 de novembre de 2020

L’Ajuntament apel·la a la ciutadania per reduir i reciclar els residus del municipi

Aquesta crida s’ha fet coincidint amb la presentació de la campanya “Reduir i Reciclar, tot és començar”, un ambiciós projecte per millorar la gestió dels residus que es generen al municipi L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, i la regidora de Residus i Neteja Viària, Transició Energètica i Ecològica, Cristina Llorens han presentat, aquest […] L'entrada L’Ajuntament apel·la a la ciutadania per reduir i reciclar els residus del municipi ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

23 d'octubre de 2020

Mont-roig i Miami Platja acolliran una deixalleria mòbil per incentivar la recollida selectiva de residus domèstics no convencionals

S’ubicarà els dies 28, 29 i 30 d’octubre a la plaça de Tarragona de Miami Platja i els dies 4, 5 i 6 de novembre al carrer Cambrils de Mont-roig La regidoria de Residus de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ubicarà en dos llocs cèntrics del municipi una deixalleria mòbil per conscienciar de la importància […] L'entrada Mont-roig i Miami Platja acolliran una deixalleria mòbil per incentivar la recollida selectiva de residus domèstics no convencionals ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

13 d'agost de 2020

L’Ajuntament redistribueix els punts de recollida de poda

El consistori torna a fer una crida al civisme per evitar l’abocament de residus als carrers El darrer mes i mig s’han obert 9 expedients sancionadors que poden suposar multes de 1.000 euros L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha inhabilitat alguns dels punts de recollida de poda del municipi, en el marc d’un pla de […] L'entrada L’Ajuntament redistribueix els punts de recollida de poda ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

22 de juliol de 2020

Prop d’un centenar d’establiments de restauració del municipi participen en el pla d’Ecovidrio per incrementar la taxa de reciclatge de vidre a l’estiu

Es tracta del tercer any de col·laboració entre l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’entitat, que realitzarà visites informatives i lliurarà bujols especials i contenidors. La implicació de l’hostaleria, que genera el 52% dels residus d’envasos de vidre, és clau per incrementar la taxa de reciclatge Per tercer any consecutiu, Ecovidrio, l’entitat sense ànim de […] L'entrada Prop d’un centenar d’establiments de restauració del municipi participen en el pla d’Ecovidrio per incrementar la taxa de reciclatge de vidre a l’estiu ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

17 de juliol de 2020

L’Ajuntament engega una campanya de civisme per evitar els abocaments de residus a la via pública

La voluntat és frenar l’increment detectat les darreres setmanes i conscienciar de la despesa extraordinària que genera aquesta situació  L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha detectat, en les darreres setmanes, un increment d’abocaments de restes de poda, mobles i deixalles diverses a la via pública. Per aquest motiu i per tal de conscienciar de la […] L'entrada L’Ajuntament engega una campanya de civisme per evitar els abocaments de residus a la via pública ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

19 de juny de 2020

Les deixalleries municipals amplien el seu horari a partir de la setmana vinent

Des del dilluns dia 22 de juny i fins al diumenge 6 de setembre, les dues deixalleries romandran obertes de forma simultània El nou horari d’estiu serà de dilluns a divendres, de 9 a 12.45 h i de 16 a 19 h; i dissabtes de 9 a 12.45 h L’Ajuntament de Mont-roig del Camp amplia […] L'entrada Les deixalleries municipals amplien el seu horari a partir de la setmana vinent ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

18 de maig de 2020

Torna el servei de recollida de fracció orgànica i cartró comercial i la recollida de trastos

Per sol·licitar la recollida de mobles i residus voluminosos porta a porta cal trucar al 607 159 243 L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a posar en marxa, a partir d’aquest dimarts 19 de maig, la recollida de fracció orgànica i de cartró als establiments comercials i de restauració adherits al servei, una iniciativa que […] L'entrada Torna el servei de recollida de fracció orgànica i cartró comercial i la recollida de trastos ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.