Notícies

23 de novembre de 2023

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha participat un any més en la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus

Aquesta setmana de conscienciació que té lloc fins al diumenge és un projecte que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea i té l’objectiu d’organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Enguany, la Setmana Europea de Prevenció de Residus, en la 15a edició, ha posat èmfasi en la importància de […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha participat un any més en la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

13 de setembre de 2023

Recta final de la campanya informativa per a implantar la recollida de residus porta a porta a Club Mont-roig, Bonmont i Costa Zèfir

Aquesta setmana finalitzen les visites que els informadors i informadores de la campanya per la recollida de residus porta a porta fan als domicilis de les tres urbanitzacions per informar del funcionament del nou sistema de recollida i lliurar el material necessari. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’empresa concessionària Secomsa finalitzen entre avui i […] L'entrada Recta final de la campanya informativa per a implantar la recollida de residus porta a porta a Club Mont-roig, Bonmont i Costa Zèfir ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

10 d'agost de 2023

Comença la campanya informativa per a la implantació del servei de recollida de residus porta a porta a Club Mont-roig, Bonmont i Costa Zèfir

Hi haurà dues xerrades els dies 17 d’agost al Casal de Joves de Mont-roig i el 22 d’agost al Centre Polivalent de Miami Platja, ambdues a les 19.30 h El nou servei s’implantarà en aquestes urbanitzacions a la tardor amb l’objectiu de millorar el sistema de recollida de residus al municipi L’Ajuntament de Mont-roig del […] L'entrada Comença la campanya informativa per a la implantació del servei de recollida de residus porta a porta a Club Mont-roig, Bonmont i Costa Zèfir ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

28 de juliol de 2023

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa una nova campanya contra l’incivisme en la neteja i els residus

Els comportaments incívics persisteixen, per això, es reclama la màxima conscienciació entre tota la ciutadania per solucionar aquest problema L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa una nova campanya contra l’incivisme en la neteja i els residus amb la finalitat de preservar la qualitat de vida del municipi. Aquesta campanya porta per lema ‘Així […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa una nova campanya contra l’incivisme en la neteja i els residus ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

17 de juliol de 2023

Noves accions per conscienciar sobra la correcta separació dels residus i millorar-ne la gestió

S’han reforçat les papereres a les cales i s’han vinilat les àrees de contenidors soterrats L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria de Residus, ha dut a terme diverses accions per millorar el servei i conscienciar la ciutadania sobre la importància de llençar correctament les escombraries i residus al contenidor corresponent. Amb […] L'entrada Noves accions per conscienciar sobra la correcta separació dels residus i millorar-ne la gestió ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

17 de juliol de 2023

Noves accions per conscienciar sobre la correcta separació dels residus i millorar-ne la gestió

S’han reforçat les papereres a les cales i s’han vinilat les àrees de contenidors soterrats L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria de Residus, ha dut a terme diverses accions per millorar el servei i conscienciar la ciutadania sobre la importància de llençar correctament les escombraries i residus al contenidor corresponent. Amb […] L'entrada Noves accions per conscienciar sobre la correcta separació dels residus i millorar-ne la gestió ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

25 d'abril de 2023

Formació i Treball recull prop de 24 tones de roba usada durant l’any 2022 a Mont-roig del Camp

La ciutadania ha col·laborat amb aquesta entitat dipositant la roba i els complements en els 10 contenidors que hi ha al municipi La Fundació Formació i Treball ha recollit prop de 24 tones de roba usada a Mont-Roig del Camp durant l’any 2022 a través de 10 contenidors instal·lats al municipi per garantir la sostenibilitat […] L'entrada Formació i Treball recull prop de 24 tones de roba usada durant l’any 2022 a Mont-roig del Camp ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

15 de novembre de 2022

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a participar en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La mitja dotzena d’activitats que es faran tindran lloc del 19 al 27 de novembre i estaran destinades a la ciutadania en general i a la joventut i els infants en particular L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a participar activament en la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus, que tindrà lloc del 19 […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a participar en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

4 de novembre de 2022

Presentat el projecte de l’Ecoteca de Miami Platja

El nou equipament vol convertir-se en un punt de referència per avançar cap a una nova cultura del consum, l’ús i la recuperació dels recursos  El centre comptarà amb diverses zones per fomentar l’economia circular: espai de recuperació de materials, botiga d’objectes de segona mà, horts ecològics i aula ambiental L’Ajuntament de Mont-roig del Camp […] L'entrada Presentat el projecte de l’Ecoteca de Miami Platja ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

1 d'agost de 2022

Arriba l’exposició ‘Projecte Marviva’ al vestíbul del Centre Polivalent de Miami Platja

Gràcies a diversos plafons explicatius senzills i pràctics, petits i grans entendran la importància de canviar els hàbits de consum per evitar la generació de residus i, al mateix temps, evitar que arribin al mar L’exposició ‘Projecte Marviva’ posa sobre la taula la problemàtica dels plàstics i els seus impactes en el medi marí amb […] L'entrada Arriba l’exposició ‘Projecte Marviva’ al vestíbul del Centre Polivalent de Miami Platja ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.