Notícies

5 de maig de 2022

L’Ajuntament se suma a la campanya ‘Catalunya Clean UP Challenge’ per conscienciar de la quantitat de residus del nostre entorn  

Per participar en el repte només cal descarregar-se l’App Literatti que permet geolocalitzar, fotografiar, identificar els residus i recollir-los posteriorment. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha adherit a la campanya ‘Catalunya CleanUp Challenge’, una proposta de l’Agència Catalana de Residus (ACR) per conscienciar la ciutadania de la immensa quantitat de residus que hi ha al […] L'entrada L’Ajuntament se suma a la campanya ‘Catalunya Clean UP Challenge’ per conscienciar de la quantitat de residus del nostre entorn   ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

29 d'abril de 2022

L’Ajuntament s’adhereix a la Setmana Internacional del Compost

L’objectiu és informar i promoure l’ús del compost,  explicar d’on prové, com s’ha d’utilitzar i quins són els seus beneficis Paral·lelament a l’acció del Let’s Clean Up Europe, prevista pel 6 de maig a la tarda, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha inscrit a la Setmana Internacional del Compost 2022, que enguany porta  per lema […] L'entrada L’Ajuntament s’adhereix a la Setmana Internacional del Compost ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

28 d'abril de 2022

L’Ajuntament organitza dues noves neteges populars en espais naturals del municipi

En el marc de la campanya Let’s Clean Up Europe, el dia 6 de maig tindran lloc les recollides de residus a la Riera de Vilanova i a la zona de l’Estany Gelat Per tal de poder participar en aquesta recollida cal realitzar prèviament la inscripció al correu electrònic reduirireciclar@mont-roig.cat   L’Ajuntament de Mont-roig del […] L'entrada L’Ajuntament organitza dues noves neteges populars en espais naturals del municipi ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

12 d'abril de 2022

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp lliura a l’alumnat del municipi un porta entrepans reutilitzable

L’acció s’acompanya d’una campanya de conscienciació sobre la petjada ecològica que suposa fer servir paper d’alumini L’Ajuntament de Mont-roig del Camp continua fent passos en la prevenció de residus i conscienciació ambiental de la mà dels més joves. Sota el marc de la campanya “Reduir i reciclar, tot és començar” l’àrea de Residus i Neteja […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp lliura a l’alumnat del municipi un porta entrepans reutilitzable ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

15 de març de 2022

Nova iniciativa per fomentar el compost i els vincles entre els infants i la gent gran

  Les agents de civisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp han repartit recentment 19 bujols a les aules de l’escola Joan Miró de Miami Platja, des de P3 fins a 6è de primària, per tal d’iniciar la recollida d’orgànica amb la finalitat de donar a conèixer als infants com es pot donar una segona […] L'entrada Nova iniciativa per fomentar el compost i els vincles entre els infants i la gent gran ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

11 de febrer de 2022

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda que llençar residus fora dels contenidors o de la deixalleria comporta sancions econòmiques

En els sis darrers mesos s’han iniciat 15 expedients sancionadors per accions incíviques relacionades amb residus i neteja viària que comporten multes que poden anar dels 400 als 4.000 euros. L’Ajuntament de Mont-roig ha obert 15 expedients sancionadors contra persones o empreses per temes relacionats amb l’incompliment de la normativa de residus i neteja viària […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda que llençar residus fora dels contenidors o de la deixalleria comporta sancions econòmiques ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

11 de gener de 2022

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp rep una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya de 579.000 euros per a la futura Ecoteca de Miami Platja

Permetrà la implantació d’un nou espai de gestió de residus més sostenible, agradable i vinculat a la ciutadania, que substituirà l’actual deixalleria. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha resultat beneficiari d’una subvenció de 579.561 euros, atorgada per l’Agència de Residus de Catalunya, que permetrà finançar el 50% de la futura Ecoteca. Aquest és el nom […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp rep una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya de 579.000 euros per a la futura Ecoteca de Miami Platja ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

28 de desembre de 2021

Arriba el Mercat d’intercanvi i segona mà dins el Parc de Nadal de Miami Platja

El Mercat d’intercanvi i segona mà organitzat per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es realitzarà dins del Parc de Nadal en el marc de la campanya Reduir i Reciclar, tot és començar, els dies 29 i 30 de desembre de 2021 a Miami Platja.  La participació és oberta a tota la ciutadania, es pot fer de manera individual […] L'entrada Arriba el Mercat d’intercanvi i segona mà dins el Parc de Nadal de Miami Platja ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

27 de desembre de 2021

Les neteges d’entorns rurals de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus van recollir 530 quilos de residus a Mont-roig i a Miami Platja

Les dues convocatòries van reunir 75 voluntaris que van netejar el Barranc de l’Horta de Mont-roig i la Punta del Riu Llastres a Miami Platja En el marc de la XIII Setmana Europea de la Prevenció de Residus, els passats 27 de novembre i 11 de desembre l’Ajuntament va organitzar dues neteges d’entorns naturals del municipi […] L'entrada Les neteges d’entorns rurals de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus van recollir 530 quilos de residus a Mont-roig i a Miami Platja ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.

14 de desembre de 2021

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza un mercat d’intercanvi i segona mà durant els Parcs de Nadal

El principal objectiu de la iniciativa és conscienciar a la ciutadania de la importància de la prevenció de residus durant les festes. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp segueix apostant per la conscienciació ciutadana i la prevenció de residus durant aquest Nadal amb una nova iniciativa  impulsada  per l’àrea de Residus i Neteja Viària. Es tracta  […] L'entrada L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza un mercat d’intercanvi i segona mà durant els Parcs de Nadal ha aparegut primer a Ajuntament de Mont-roig del Camp.